Referenties

Nick Op den Buijsch
Nick Op den Buijsch
24/10/2022
Romano, de drijvende kracht achter SEOgeek is professioneel, kundig en een prettige persoon om mee samen te werken. Hij reageert snel op mails en is proactief in zijn werkzaamheden. Vanuit PaperWise werken inmiddels alweer 2 jaar met veel plezier samen.
Alireza eo
Alireza eo
22/07/2022
I confirm
Niels de Groot
Niels de Groot
30/10/2021
Dankzij Romano heeft mijn bedrijf Pro Motion Film echt een groeispurt gemaakt op het gebied van SEO: bezoekers, content en autoriteit. Zijn aanpak is heel resultaatgericht en je hebt echt het idee dat hij part of the team is. Romano wil oprecht het beste voor je organisatie. Iedere mogelijkheid die hij ziet om nog meer waarde te leveren, grijpt hij aan. Tof om te zien hoe hij er een sport van maakt om je rankings te laten stijgen, waarbij de focus ligt op een kwalitatieve en duurzame strategie. Wat mij betreft de beste seo expert in Nederland die ik iedereen van harte aan kan raden.
Iwan
Iwan
22/09/2020
Tot nu toe heb ik nooit een SEO specialist ontmoet die zoveel kennis van SEO heeft als Romano van SEOgeek. Ik ben vrij sceptisch over SEO bureau's omdat ze naar mijn mening vaak veel beloven, niet goedkoop zijn, en weinig doen. Toen ik Romano van SEOgeek leerde kennen viel me zijn gedrevenheid op. Dit, in combinatie met zijn grote kennis over zoekmachine optimalisatie loopt als een rode draad door zijn werk. Afijn, Romano van SEOgeek had meteen al een aantal goede tips en wees me op een aantal verbeteringen voor onze bedrijfswebsite. Soms waren dat dingen die ik ook wel wist, maar uit een soort van luiheid niet deed. Zoals alt tags bij de uitgelichte afbeeldingen van blogartikelen. Dat doe ik eerlijk gezegd lang niet altijd, maar Romano legde uit dat het altijd belangrijk is. Ook wees hij erop dat omschrijvingen niet meer dan een bepaald aantal tekens mogen hebben en to-the-point moeten zijn. Uit die korte tekst moet duidelijk blijken waar het artikel of de pagina over gaat. Eigenlijk komt Romano bij elk contact, hoe vluchtig ook, altijd wel met een goede tip en het fijne is dat hij ook goed uitlegt waarom iets zo is. Dat doet hij niet in een paar standaardzinnen, maar altijd uitgebreid en met zinvolle en voor jou bruikbare tips. Romano is ook erg prettig als persoon om mee samen te werken. Hij komt oprecht over, leest goed en nauwkeurig en daar waar ik als relatieve leek nogal eens SEO termen door elkaar haal, neemt hij altijd de moeite om het verschil nog eens uit te leggen. SEOgeek is ook op de hoogte van de laatste trends in SEO en weet dat ook goed toe te passen op een manier die aansluit bij het doel van de website. Er wordt daarbij ook goed met je meegedacht. Mijn mening over SEO bureau's in het algemeen is onveranderd. Wel ben ik tot het inzicht gekomen dat er ook bedrijven zijn die wel oprecht zich inspannen om wat SEO betreft meer uit je website te halen en daar ook in slagen. Er is op zijn minst één die er positief uitspringt en die ik aanbeveel: SEOgeek. Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO, iemand die zich 100% inzet voor jou (en daarom maar een beperkt aantal klanten aanneemt), iemand die doet wat hij zegt, resultaatgericht en behulpzaam is, dan is SEOgeek een absolute aanrader.
Maurice Otte
Maurice Otte
11/08/2020
Snelle en kundige reacties van SEOgeek op vragen die zijn gesteld. Aanrader!
Fons Gerrits
Fons Gerrits
27/06/2020
Romano weet waar hij het over heeft. Hij heeft voor ons meerdere top posities weten te behalen. Wij worden totaal ontzorg in het SEO verhaal. Het is wel belangrijk dat uw bedrijf klaar is voor de kwaliteiten van SEOGEEK.
123 Zonshop
123 Zonshop
04/06/2020
Ramona is een expert, met een hoofdletter E. De wijze van communiceren is uitgebreid én duidelijk. Net als de maandelijkse Seo rapporten. Als leek is SEOgeek een ware toevoeging voor ons team. Een aanrader dus. Ook zijn de SEO teksten van hoge kwaliteit, goed informatief en prettig leesbaar. Wij hebben een gigantische stijging in Google positie weten te realiseren in de afgelopen maanden/jaar.
HVP aqua
HVP aqua
13/05/2020
super!
Martijn
Martijn
10/03/2020
Zeer tevreden over SEOgeek. In een korte tijd zijn er al hele goede resultaten behaald. Professionele en duidelijke werkwijze. Complete SEO analyses waarbij er vele verbetermogelijkheden naar voren zijn gekomen. Goede uitleg waarom bepaalde wijzigingen doorgevoerd kunnen worden en wat het potentiële resultaat daarvan kan zijn. Ook worden de posities van zoekwoorden nauwlettend in de gaten gehouden en worden de positieverbeteringen overzichtelijk gerapporteerd, wat ook prettig is om de SEO vooruitgang gemakkelijk bij te kunnen houden. Naast de prettige samenwerking en goede resultaten is het ook erg leerzaam om internet marketing beter te leren begrijpen. SEOgeek is daarnaast ook een betaalbare meedenkende SEO specialist, wat het ook toegankelijker maakt voor kleinere bedrijven. Ik ben SEOgeek dan ook erg dankbaar voor al het werk wat tot nu toe is verzet en heb er alle vertrouwen in dat deze leuke samenwerking nog lang voortgezet gaat worden.
SEOgeek
5.0
Based on 2 reviews
aangedreven door Facebook
Dietwin Betlem
Dietwin Betlem
2016-02-17T19:30:46+0000
Betrokken, eerlijk, heeel actueel in kennis en kunde!Ik heb Romano alweer 3 jaar geleden leren kennen in de zoektocht die iedere internetondernemer doormaakt.Ik was vanuit persoonlijke fascinatie begonnen met een internetwinkeltje. Al gauw liep ik tegen de bekende vraagstukken aan die je in je weg naar succes tegenkomt, zeker als het niet je professie is. Hoe wordt ik gevonden? waar blijven die bezoekers? en hoe hou je ze vast?Na veel trail en error op zoek naar hulp en na nog heel wat scheiden van het kaf kwam ik bij Romano terecht. Vanaf dag 1 maakte hij indruk door zijn kennis van SEO en de diepte van deze kennis. Al snel bleek ook dat het toepassen ervan helemaal zijn ding is. We zijn snel geklommen in de rankings en houden deze al even vast. Nu zijn de buitenlandse domeinen inmiddels ook al flink geklommen en hebben we de basis gewoon goed op orde. Ik zou niet weten waar ik zou zijn zonder Romano maar ik vermoed een stuk minder ver en een flink pak meer geld kwijt. De aanvullende suggesties die hij doet om je ranking en vindbaarheid op alle platformen te optimaliseren zijn slim, soms vermakelijk maar dragen altijd bij aan de missie ervan. Met de voorzieningen die Romano bouwt is het branden, en het uitrollen van marketing en CRO een logische volgende stap.Romano is ook als mens nog eens behept met kwaliteiten waar ik van hou: Empathisch, meedenkend en niet bang. Informeel maar zakelijk. Ik doe hem nooit meer weg :)Dietwin,Ghalia Oriental Design
Elma de Bruijn
Elma de Bruijn
2016-02-15T12:06:11+0000
Romano Groenewoud is heerlijk om mee samen te werken. Hij is proactief, denkt met je mee en waarschuwt je tijdig voor eventuele blunders van mijn kant.Een fijne partner die me mooie resultaten m.b.t. google ranking heeft bezorgd!

 

Freelance SEO specialist ervaringen